action



Idag har jag bakat kladdkaka och kollat på batman tillsammans med olivia och sara.


my friends, ben and jerry


jag tycker om hallonmazariner


Idag var jag på stan i det konstanta snöovädret. Kunde schamponera mitt hår om jag ville med alla snöflingor som smälte i håret. Kom faktiskt hem med en jätte fin klänning från permanent vacation, den är randig och tulpanformad. Tack och lov att det överhuvud taget fanns någon kvar. Hörde att dem var rätt så eftertraktade och ena kassörskan blängde lite besviket när det sista exemplaret försvann. Men själv är jag inte ångerfull på något vis alls. Hehe.

Puss!

eyeliner




OK!
Idag har jag sammanlagt tagit runt tvåhundra bilder. Allt från bilder på en rosa mazarin till bilder på det ytterst snyggaste raggargänget genom tiderna!
     Idag hade vi spexfoto med klassen och vi beslöt oss att ha ett raggartema. Yey! Men faktiskt så tror jag att det blev bra. Hoppas jag. Senare idag var jag på stan med olivia och sara. Vi satt och fikade och tog definitivt dem tjusigaste bilderna någonsin haha! Rullande huvuden och haute couture (och kanelbullar förstås).

Puss!

Nobody knows where they might end up


Är hemma idag och dricker blåbärssoppa under tiden som jag oavbrutet tittar på grey's anatomy. gosh, så beroende framkallande att jag nästan glömmer bort att jag faktiskt lever i en slags verklighet.

fashion and guns


andré wolff

Sitter och äter en rosa mazarin medan jag lyssnar på Psapp. Länk!

lottas tårta


CAFÈ


saganendalausa.blogspot.com

Dagen ledde till en fika på stan tillsammans med an diana och sara. Var på café berget som är mera likt ett gammalt hem än ett rörigt cafe faktiskt. Med dem förtjusande tapeterna och möblerna känns det som att vara hemma hos någon på släktträff på något vis. Har haft hur trevligt som helst, om man bortser från den otroligt äckliga kakan jag köpte! Smakade sågspån och diskmedel.


subtil


ipren


Ända sedan nödalarmet på toaletten i gick i gång nonstop i skolan har jag haft huvudvärk hela dagen. det känns som att mitt huvud är i ett trasigt tillstånd, helt sönderriven. men om man bortser från det har det varit en bra dag. något som var lite synd var ju att jag skulle egentligen varit i söderköping ikväll och träffa sofia. men det trassla tills sig lite eftersom att jag inte kunde ta mig hem huhu.
 

wildbirds & peacedrums


 fenomenalt, det ända som behövs är hennes sång och lite trummor.

couleurs




fredagar


torsday


skoldansen i kupolen igår blev en överraskade kul kväll. jag tror jag knappt satt stilla i fem minuter haha. och tur det att ingen vagabondo hade tagit min kamera under kvällen!

edward cullen


idag fira vi madde med två chockladkakor och födelsedagssång!
senare gick jag, ylva och melinda och fika på stan. trés trevligt!

men hallå! skoldans imorgon då på cupolen. usch jag har inget fint att ha på mig.

guns



på min vägg sitter kelly, brenda, donna och petter med ray ban solglasögon.

RSS 2.0