Vänner

Med Sara och Olivia kan man prata om vad som helst. Det är så himla skönt att man alltid har vänner som man kan vända sig till oavsett om det är saker som att skådespelaren som spelar The Phantom of the Opera är själva Gerald Butler eller att man gjorde en jättegod omelett häromdan. Jag tycker att det är ganska fantastiskt hur allting började med onsdagsfikor som sedan övergick till en otrolig vänskap.

På tal om fika så gjorde jag chokladbollar igår. Eftersom vi inte hade kokos hemma så använde jag pumpafrön och sesamfrön. Det ser ju nästan lite nyttigt ut.





Vallmo



Jag har dragit på mig en riktig efterhängsen förkyldning som har sin verkan att skifta form från täppt i näsan ena dagen till hosta till svidande ögon o.s.v. Det är så dumt att man ska behöva vara sjuk när det är så varmt ute.

Idag ska jag ägna dagen tillsammans med bästaste Sara och Olivia. Olivia har nämligen fått reda mer om sin värdfamilj i Spanien. Det är också en sak jag inte riktigt kan förstå, att medan vi är i Paris kommer Olivia vara i Fuengirola.

festen är över






Gårkvällen var jättebra! Först satt vi oss på ett berg som vette ut mot Linköping och åt paj med jordgubbar. Efter det så sattes det igång att göra blomsterkransar. Det tackar vi Amanda och Märta för som hade tålamod att göra åt oss alla.

midsummer




Nu är det midsommar och jag har precis plockat blommor till mamma. Nu sitter jag i min fina kläning som min syster var snäll nog att göra till mig.

Ikväll ska jag fira årets midsommar i ljungsbro. Vi tänke gå till ett berg och äta Sanjas blåbärspaj. Det ser jag verkligen fram emot!

Glad midsommar på er!

École suedoise de paris!



Det är ungefär två månader tills jag och Sara sitter på ett flyg till Paris för att plugga på Svenska skolan i Paris. Vår fina fantasiska vän Olivia åker till Spanien och vi kommer att sakna henne något förskräckligt. Det är så många människor jag kommer sakna, men just nu känns tanken inte realistiskt. Jag tror att både jag och Sara kommer få någon typ av verklighetssmäll när vi väl sitter på flyget. Jag ser verkligen fram emot att få återuppta franskan som i nuläget känns så långt ifrån eftersom jag inte fick någon tillgång till språk i skolan.

Både Sara och jag har en egen vision om hur året kommer att se ut och ska jag vara ärlig så har jag en salig framtidssyn av något slags solskensland! Men självfallet så inser jag att det inte kommer vara så. Visst kommer det säkerligen vara en fantastisk resa men samtidigt förstår jag att vi kommer möta en del motgångar på vägen, men vi är så jäkla motiverade för att motarbeta dem tillsammans!

Tänk er, ett helt år i romantiska, kulturella och vackra Paris!



Summer's youth





Sara och jag åkte in till stan för att gå på loppis i Folkets Park och fika med Diana. Sedan av en slump så mötte vi Sanja och Amanda i biblioteket, så de hakade på och lika så Melinda. Trevligt!



Igår blev det att grilla vid Brokindsbadet med trevligt umgänge. Vi åt grillade marshmallows med digestivekex.

je voudrais un cafe au lait (rim).


Moderna museet i Stockholm

Lämnade huset åt Sara och Olivia igår eftersom de sov över och jag skulle till skolan för att prata med min bildlärare. Hur som helst så kom vi fram till att en del av bilduppgifterna som jag missar ska jag göra under sommarlovet men också i början i skolan i Sverige, eftersom jag inte åker förens den 29 augusti.
Det pirrar verkligen till i magen när jag tänker på det. Mamma bokade flyget åt mig idag så nu känns det mer påtagligt. Flera gånger måste jag nypa mig armen för att förstå situationen. Nu planerar Sara Olivia och jag en hejdåfest och gästlistan blev ju lite väl lång men det ordar sig nog.


RSS 2.0