in ear park


Just nu finns det inget bättre än att snön smälter och vårlukten börjar komma! Jag har längtat så mycket efter uteserveringarna och få slippa att frysa händerna av mig.

I wear my garment so it shows


Hej jag vill bara tala om hur bra Bon Iver är. Hans musik är väldigt smart och så pass genomtänkt att man ryser. När jag lyssnar så blir jag så lugn att jag hamnar i någon slags trans.


Gnäll


Haha! Jag pratade med Olivia i telefon förut och hon sa att hon hade läst mina gamla blogginlägg från sjuan och åttan. Hon sa också att hon hade läst flera inlägg där jag hade skrivit för det mesta att jag var hemma och var sjuk. Oj, vilket otroligt spektakulärt liv jag hade för några år sedan, nu är jag ju nästan aldrig sjuk. Haha, nej, jag skäms faktiskt över att ha varit en sådan gnällapa i mitt skrivande. Men på något vis så tror jag att jag tyckte det var enklare att skriva om saker som var dåligt och negativt än bra.

the dreamers





morgon


Nu har mamma och pappa åkt till Krakow så jag sitter hemma och har huset för mig själv. Känns skönt att jag kan göra lite som jag vill i några dagar. Som att slänga kläder lite hur som helst över golvet och blunda lite för disken i köket som successivt växer.

carrousell de paris


Paris känns ofattbart nära nu och jag håller tummarna för att både jag och Sara kommer in till skolan. För några veckor kunde jag inte ens drömma om att få komma så här långt med ansökan, men nu är t.o.m registreringsavgiften betald och känslan är helt otrolig!  


giving up the gun





i can't wait


Armor ring


Bildkälla: ?

Jag har fjärilar i magen och kan inte riktigt sitta still. För att inte vilseleda någon i min text vill jag bara klargöra att jag INTE blivit galet förtjust i någon fin kille, utan i armorringar! Egentligen vill jag inte skriva det här, för jag tror att jag ligger i någon slags förnekelse att det här faktiskt har hänt. Men mina ringar har blivit snodda, och den här gången är det på riktigt. Så nu letar jag ivrigt efter riddarringar på ebay och jag har hittat så många fina! Men till min förskräck så har jag hittat en del som liknar mer ett mordvapen än en ringar. En del av de jag hittade var av skorpionsmönster med vassa metallblad på toppen.


You're all late for tea


Tim Burtons är långt ifrån återhållsam när han gör filmer. Den här gången har han skapat en sagolik skildrig av Alice i Underlandet. Skillnaden med filmen är att den här gången återvänder Alice till Underlandet, men det hon inte vet är att hon varit där en gång förut som barn. På vägen möter hon tidigare karaktärer som Filurkatten och Absalom som hela tiden ifrågarsätter om det är den rätta Alice. Helena Bonham Carter gör ett strålande porträtt av Hjärter Dam, likaså gör Johnny Depp sin roll som hattmakaren och Anne Hathaway som Vita drottningen. Sen kan man inte heller låta bli att le åt Matt Lucas från Little Britain, som fyller ut sin roll väl som Tweedledum och Tweedledee. En helt klart färgsprakande film som jag kan tänka mig se fler gånger.

RSS 2.0