paris


Jag är så fruktansvärt glad! För idag fick både jag och Sara ett samtal från rektorn på Svenska skolan i Paris och hon berättade att de har beslutat att ge oss en plats på skolan. Det är helt ofattbart men nu faller allting på sin plats och det känns så jäkla bra. När jag inte hörde något från skolan i fredags, vilket de sa att dem skulle göra, så rann all hopp ur mig och sakta började jag acceptera tanken att vi antagligen inte hade kommit in. Men nu har vi en plats till tvåan och jag kan nästan inte smälta det!

24 maj


Här är ett litet videoklipp som vi gjorde till Sara när hon bodde i Vadstena.

söndagar


I trädgårsföreningen hänger det fina kristallkronor i bubblor.

Lite av förra sommaren.


Rom

Båstad

Liseberg

Picknick vid Brokindsbadet

purple images






tralala lilla molntuss





i heart garlic


Nu är Valborgsfirandet avklarat. Jag tycker det känns väldigt skönt eftersom jag själv tycker att högtider i sig börjar bli mer och mer forcerat på något vis. Men den här kvällen var faktiskt väldigt kul, dessutom så firade jag den bl.a med min barndomsvän Amanda som jag delat många valborgar med som liten.

Men nu dagen efter så känner jag att förmodligen har tagit på mig en liten förskyldning. Det första jag tänkte på var att jag har googlat att man ska äta vitlök när man känner sig sjuk. Vilket jag då gjorde i desperation, och jag säger bara AJ! Mina smaklökar har aldrig blivit behandlade så dåligt. Det kändes som eld på tungsidorna.

Så nu när jag luktar lagom mycket pyton, googlar jag ängsligt vidare på "hur man blir av med vitlökslukt".




RSS 2.0