Har lärt mig att vika svalor


Final

Igår gick jag och Disa till det nyöppnade caféet Babbettes. Varje torsdag har de tea afternoon med kakbufée, vilket vi tog med stort nöje av och åt många nybakta scones. Därefter gick vi till Östgötateatern och såg Final. Det är förbaskat billigt när man är under 19 år nämligen så det gäller att passa på tyckte vi.
Den handlar bland annat om en bankdirektör som sägs ha en del älskarinnor trots att han är gift. Hans hustru spelar sin roll som lycklig och flirtig värdinna under tiden de håller sina festligheter. Men bakom det sociala spelet döljer sig allt annat än lycka.

Pilträd


På visit

På fredagen när Mimi kom så gick vi till Nationernas hus eftersom vi hade hört att Familjen skulle spela där. Oturligt nog visade det sig att han bara var DJ den kvällen men vi tyckte att det inte spelade någon större roll. Vi var bara glada över att ha Mimi.
Dagen efter så visade vi runt henne i Linköping. Vi gick till marknadshuset där jag köpte en afrikansk blus och Disa alla tre Gudfadernfilmerna på VHS. Sedan cyklade vi till Stadsmissionens fik och åt broccoli och blomkålssoppa till lunch. Senare vid kvällen tog vi bussen hem till mig. Jag lagade kycklingfilé med kantarellsås medan de andra bakade ihop en äppelpaj som vi åt under tiden som vi kollade på Gudfadern.

Äntligen fredag

Det är så mycket fantastiskt som händer den här fredagen! Jag ska nämligen träffa min vän Sofia som jag inte träffat på evigheter. Hon är så fin att man dör lite. Vi ska äta ute vilket påminner mig om att jag måste boka bord (!). Därefter vid niosnåret anländer en till nära vän som jag också saknat som tusan, Mimi. Jag och Disa har smått gjort lite planer för denna makalösa helg. Linköping har ju otroligt mycket att ge att det nästan blir svårt att bestämma sig! Ironisk? Både ja och nej. Men vi har faktiskt lite bra idéer, så jag tvivlar inte på att det kommer bli en bra helg!
Bilden beskriver min lycka!

RSS 2.0