Alassio kyssar och porträtt

Jag bakade fler macaronliknande kakor igår till vårt fikaskåp i bildsalen. De är så fruktansvärt goda att det är svårt att motstå.

Eftersom att det var alla hjärtans dag igår så bestämde jag mig för att jag ville ge något fint till föräldrarna. Men istället för att konsumera (vilket är kanske en av anledningarna till att alls hjärtans dag finns?) så bestämde jag mig för att rita deras porträtt.


Salle d'art

Mycket jobb i bildsalen varje dag. Jag börjar bli klar med ett par arbetsprover, även om det är en lång process och mycket arbete. Men det är det värt för att se slutresultatet! Nu är jag på väg till mitt jobb. Jag har lämnat ansvaret hos Madde att ta hand om Solenn för en stund, sen blir det laserdome med alla fransoser.

image description

Besök

I lördags kom Solenn, utbytesstudenten från Bretagne som jag bodde hos för ett tag sen. Hon säger att hon aldrig sätt så mycket snö i hennes liv och att hon fryser konstant. Dessutom passar hon ofta på att fotografera små svenska typiska hus. Dem som är röda och har vita knutar och är bebodda av våra grannar.

Jag skulle hellre just vilja krypa ner under täcket, ligga där och kolla på arrested development resten av dagen.

I helgen gick vi ut till nationernas hus och dansade hela natten till bl.a. Kite. Det var fruktansvärt trångt och jag fick liksom armbåga mig fram för hitta tillbaka till de andra när motvilligt blev ivägdansad åt ett annat håll.


Fantastiska linje

Jag brukar säga att jag har den roligaste tiden i skolan just nu, eftersom jag spenderar större delen av tiden i bildsalen. Det är fantastiskt roligt eftersom alla elever har olika projekt för sig. Den ena kan måla på ett självporträtt medan den andra står och målar alpackor på en vägg.


RSS 2.0