facehunter.






brist på underhållning lägger jag upp bilder från facehunter. vissa inspirerar mig, vissa inte.
so long.

twinpeaks.

Nu när jag och min syster äntligen har kollat klart på twin peaks måste jag säga, what the heck? Slutet gjorde mig arg och tvär, jag som var så för hoppningsfull att det verkligen skulle vara ett suveränt slut. Men ack. Dumma twin peaks bob, skall bara komma och förstöra.

image239 

image240 Fast jag måste ändå medge att twin peaks är väldigt bra ändå, punkt.


grattismamma.

Ha den äran mamma. Ännu en födelsedag. Och precis som förra gången fick vi släpa oss upp klockan sju. Av mig fick hon Leilas kokbok och en kläning som jag och pappa köpte tillsammans. Av systrarna 1 & 2 fick hon parfymen Escada. Och av pappa en mjölkskummare och en penslare. Det var hennes bästa födelsedag sade hon glatt. Men det är väll bara något man säger. Så ikväll så ska vi ut och äta, mumsfillibabba.

image238

Linas kvällsbok.

Nu har äntligen blivit kvitt om alla ångesttankar. Alla presenter köpta. Jag kan avbocka mamba, Cornelia och Sofia. Yes.

Ikväll har syster och jag haft tacokväll samt filmkväll. Kväll bjöds det på Linas kvällbok. Oh dena film ingår med en underbar humor. Jag ska se den igen. Så fort jag får ännu en möjlighet. Oh ja. För att göra inlägget lite mera intressantare ska jag göra mitt bästa att beskriva den. Den handlar om Lina Berglund som är 15 år och går sista året på högstadiet. I sin dagbok sammanfattar hon sig själv med ord som börjar på o, hon är okysst, oerfaren och oskuld. Nu bestämer hon sig för att sätta en punkt för detta. Hon blir ihop med en kille vars namn Danne trots hon egentligen är kär i den yngre killen Ivan. Den här filmen delar med sig många pinsamheter, spya och klockrena repliker. Där tar jag och slutar skriva. Resten får ni ta reda på själv helt enkelt. Sätt den i dvd spelaren och tryck på play.

Lina och Ivan.
image236

image237

Farwell allesammans.

grattispappa.

Drömde en fånig dröm. En dröm jag skulle göra allt tills den blev verklighet. Jag gillar inte drömmar.

Nu var det pappas födelsedag. Så jag var tvungen att gå upp klockan sju eftersom han jobbar. Ah, äckligt trött.
Av mig fick han en skrubbare. Och av Gabriella och Filippa en verktygslåda. Grattis pappa.

mynewshoes.

Jaho, nu har jag färgat håret. En aning mörkare bara. Nöjd.

Idag har jag varit på IKEA och köpt vaser till mitt rum samt krukväxter. Har även köpt ett par shoes på skopunkten. I love them, och present till min papa och till Sofia. Har inget annat vettigt att skiva ner, sätter en stilig punkt här.


farewellbåstad.

Oh ja. Nu är jag tillbaka från båstad. Ja var ska jag börja. Frågade i sista sekund "hey hopp ylva, vill du hänga med till båstad med mig?" Det orsakade förvirring, haha. Men till slut var vi påväg. Vi har varit på Kullenfyr. Där vi vandrade runt och brände kalorier. Hjälp vad jobbigt det var. Efter en lång backe fick ylva och jag nästan mjölkbrist. Jaha, det var det chansen att bli tennisproffs. Och jag kan tala om att det var otroligt blåsigt. Var tvungen att hålla i Ylva så hon inte flög iväg. Något efter det så åkte vi till Helsingör i Danmark. Där jag köpte en kjol. Men efter allt annat så var Diggiloo det bästa. Där var Lasse Holm, Charlotte Perrlie, Linda Bengtzing, Lotta Engberg, Thomas Petterson, Jan Johansen, Lasse Berghagen, Niklas Anderson, Molly Sandén, Benjamin Wahlgren och Magnus Johansson. Vi fick sitta på läktaren på sidan längst bort. Kanske en dålig plats tycker ni. Men oh nej. När mitt imot satt ett par killar. Jag vill inte berätta vad som hände sen det kommer ni bara tycka är löjligt tror jag. Men inte för mig. I smyg tog Ylva faktiskt ett kort på dom. Dock inte så bra eftersom man såg dom knappt, men ett mine, absolut. Till slut när allt var över funderade vi om vi skulle gå fram och prata med dem eller inte. Även dem var rätt så blyga. Till slut så log han och vinkade hejdå och lika så jag. Den kvällen till nu idag har jag har jag lika stor ångest över att jag inte gick fram och pratade med han.

Lite smått tråkigt var ju då att min cykel blev tyvärr stulen. Plus att clumsy me hade jag tappat bort två nycklar till två lås. Skrev en lapp över hur ledsen jag var till farmor och farfar. Det var ju framför allt var det ju deras cykel.

Lägger upp bilder snart.


update.

Har även varit på loppis där jag köpte en lp skiva med david bowie. Bland annat köpte jag andra saker i båstad. Som en kjol, nagllack, en bikini, en kjol till och glaass. 

   
   
   
   
mera bilder finns på magpie.bilddagboken.se


image235
där är han, i randig tröja.

farewell.

harry.

Nu är vi hemma. Syster och jag har varit och sett den senaste Potter filmen, jo den var bra. Bara det att jag tvingade hålla mig för att inte pissa på mig. Fruktansvärt jobbigt. Nej, jag har ingen lust och ork att skriva vidare. Har kännt mig obekväm hela dagen ut. Punkt.

image215

heyfickur.

Har hittat ett gammalt fickur efter gårdagens röjning i mitt rum. Det var min pappas farfars.
Där bak stod det ståtligt Klas Widin. Frågade snäll om jag fick använda det som halsband. Jag ska vara evigt varsam om det. Ingen skall få vidröra fickuret så länge jag bär det.

Farewell cykelställ.

image212


heyikea.

At last, hemma. Mor, far och jag har just kommit hem från IKEA. Så nu har jag släpat hem en lampa, två lådor, ett skrivbord, en hylla. Great.

Äntligen har solen dykit fram. Jag gillar. Det var ett tag sen. Får hoppas att jag kanske går ner till badet senare. Men inte nu, för jag har ju mitt rum att sköta. Montering pågår.

image213
adios amigos.


yesterday.

Igår var Ylva och jag hos frisören. P.g.a att jag hade sprayat och tupperat håret fick jag en dusch på köpet. Sedan brände hon sönder mina öron med fönen. Hade lust och skrika ett stort NEJ, och springa kvickt där ifrån. Men slutet gott allting gott. Vi blev rätt nöja ändå.

ylvas nya haircut.
image209

agnes nya haircut.
image210

 yepp, that's ylva and me.

twinpeaks.

Har nyss läst klart Laura Palmers hemliga dagbok från tv serien Twin Peaks. Läste klart den på en dag, kunde inte sluta läsa det. Den är helt klart värd det. Adjö.

image208


heyblogg.

Jag vill så gärna träffa sofia nu. Och ha så kul som vi hade i båstad. Jag behöver komma bort här ifrån.

Jag lyssnar vidare på Thom Yorke. Punkt.


jagochstorasyster.

Idag var storasyster och jag på stan hela dagen ut. Vi var på bibloteket för att lämna tillbaka lånade böcker. Såklart passade jag och syster på att låna massavisa med böcker. Enligt min hemliga plan ska jag bli ett riktigt läsfreak. Jo det var tänkt så, men nu har jag tyvärr upptäckt att jag bara hade lånat hem skit. Där sprack min perfekta plan. Efter det så har vi hämtar biljetterna till Harry Potter filmen. Great. Den ska ses nu på söndag. Hurray.

yepp, my sister is special.

kelma.blogg.se
image205

image207

image206

heylistahey.

ska inte bli skoj: att måla mitt fönster inklusiv dörrar.
sötast i värden: sofia.
väntar på: solsken.
pålägg som gäller: avokado
tre saker som är skönt: när någon pillar en i håret, masage och ledighet.
önskar jag var bättre på: s
jälvdiciplin och gymnastik.
dagen dryck: känner för vatten, helst.
vill inte: jagas av ilskna tigrar.
gjort idag: vaknat, frukost, suttit fast vid datorn.
var det roliga: nej.
ord du missbrukar: järnspikar? 
har du pojkvän/flickvän: 
Haha, nej.
är du kär: Haha, nej.
hur tidigt steg du upp: Nio, p.g.a en dum fluga.
är det bra eller dåligt: dåligt, jag behöver sova längre.
gillar du att slåss: hehe..
vem gillar du mest i din klass: Bella, Lotta och Madde.
hur många biologiska syskon har du: jag har två halvsyskon. 
vad har du för ögonfärg: blå.
vad vill du ha för ögonfärg: jag nöjer med mina blåa.
vad är du allergisk mot: ingenting.
hur många par skor ha du: många.
använder du hårspray: oh ja.
kan du stå på händer: mot en vägg.
favoritserie: men in trees.
blyga eller framår killar/tjejer:
bådeoch.
är du bra på att måla: ja.
är du glad just nu: nej det kan jag inte påstå.
var du glad igår: gladsur.
känner du någon som jobbar på sjukhus: min mor.
vad har du för klocka: bara på mobilen.
röker du: nej.
vad rökte du senast: jag röker inte.
är du en panda: jag antar att jag är rätt männsklig.
är pandor söta: mja.
vad dansar du till: gubbrock helst. (oseriös) 
dansar du bra:
särskilt bra till gubbrock.
har du tv-spel: jepp.
politik är: trist.
stockholm är: sveriges huvudstad. 
göteborg är: 
coolt.
öl eller vin: öh.
är u snygg:
jag är vrålsnygg.
riktig hårfärg: brunt. 
hur många par converse äger du: 
inga. 
är du oskuld 
ja.
kan du sjunga: mja.
är du blyg: kanske.
roligaste resa: båstad med sofia.
jobbigt just nu: äckliga vädret.
vad är hett: strykjärn.
har du någon mystisk sjukdom: det har jag säkert.

heyhosådetkangå.

Hela familjen var i köket idag. Kaos. Som små höns virrade mam och sys fram och tillbaka. Mamma lagade mat. Gabriella och jag bakade morotskaka. Pappa gjorde körsbärsaft. Och Filippa satt och läste medans hon drack Rosévin. Sådär nu är morotssmeten klar tänkte jag och hällde ner ströbröd i formen. Men ack, det var ju inte glutenfritt. Allt mitt fel. Så upprörd sprang syster iväg, trött på att vara glutenallergiker. Det kan jag förstå. Sade att vi gör en ny sats till syster. Och syster kom tillbaka. Pappa skulle bara iväg för att köpa mera socker till den nya morotskakan. Då fick jag i uppgift att vakta kastrullen med körsbärssaft så den inte skulle koka över. Alla glada igen. Och jag stod och rörde om i kastrullen. Rörde och rörde. Tänkte jag kunde vara lite hjälpsam att plocka fram margarinet. Vilket jag skulle ha ångrat på stört. Körsbärsaften kokade över!
Allt mitt fel. Clumsy me, clumsy me..




 


ohojthere.

Bör ej läsas för känsliga djurvänner.

Jag ser en dum irriterande fluga. Den dumma irriterade flugan har tänjt på mitt tålamod i över en timme. Ilska.
Jag tar hjälp av mina superkrafter. Poff! Nu finns det ingen dum irriterande fluga. Tacka mina reflexer. Fortsätter att skriva ner mina tankar.
Jag ser en dum irriterande fluga..

image204
När jag har tråkigt ruffsar jag till mitt hår och tar ett fotografi.

heypictures.


Jag tar min kamera i handen, sätter på mig pappas svarta träskor och går ut.

image196

image197

image198

image200

image201

image202

image203

tack för mig.
kommentera gärna.

yes,iplaythedrums.

Ouch, nu har jag verkligen passat på att använda mina trummor. Mina händer består av blåsor för tillfället. Hur kan något så kul göra så ont? Buhu.

image195


heynewshoes.

Nu när jag har gått om tid vill jag bara påpeka om mina nyköpta skor. Köpte dem på h&m för endast ca 100 kronor. Oh, me like. P.g.a brist på annat tog jag ett par kort på två av alla mina andra skor. 
Ointressant? Mja bestäm själv.

Ohoj.

image191

       

tresaker.

Tre saker/personer jag inte förstår mig på:
Matematiker.
Våldtäktsmän.
Mördare.

Tre saker som finns på mitt skrivbord:
Här finns en hel sopptipp.

Tre saker jag gör just nu:
Kliar mig på magen.
Tänker.
Skriver.


Tre saker jag vill göra innan jag dör:
Resa.
Skaffa mig en bra utbildning.
Bilda familj, men det dröjer vill jag lova.


Tre saker jag kan:
Fördriva tid.
Läsa.
Skriva.


Tre saker jag inte kan:
Bakåt kullerbytta.
Hjula.
Allt som innebär gymnastik.

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
The Cure.
Arctic Monkeys.
Patrick Wolf, speciellt The magic position.


Tre saker jag skulle vilja lära mig:

Lära mig göra en bakåtvolt.
Dansa squaredans.
Bli ståuppkomiker.


Tre favoriträtter:

Mambas mat.


HARRY,MYHERO?

Drömde en helweird dröm. Allt började såhär, jag och några kompisar var och tältade. Allt var frid och fröjd. Men sen när mörkret hade lagt sig blev en förvanlad till sten, och sedan en till, och sedan en ytterligen igen! Snart var det bara jag kvar. Vad skulle jag ta mig till? Poff, så dök Harry Potter fram av någon anledning och skulle försöka att försvara mig. Men efter ett tappert försök blev han lurad av någon fyllegubbe som sa att han skulle gå in till ett rum, han sa att det väntade en spännande överraskning. Harry sa glatt att han älskar överraskingar och kunde inte vänta, han skuttade rakt fram in till rummet. Oh så blev även han förvandlad till sten. Oh nej. Tills sitt slut så vaknade jag som tur var.

Som tack för Harry stöd lägger jag upp en bild på honom och hans vänner. Tusen tack.


jagskamålahelavärden,lillamamma.

Puh, nu håller vi på att måla om alla bruna dystra lister i vårat kära 80-tals hem. Har målat tre hela fönster. Nära att mitt tålamod sprack totallt. Har upptäckt att jag har färg i pannan. Och i håret.

Sofia ringde, och eftersom hennes kalender var helt fullbokad kunde vi inte åka till Båstad. Men vi har pratat om att jag åker till Söderköping snart. Me like. Punkt.

Farewell cykelställ.
image187

http://www.sugar-pie.com/bloggtoppen/in.php?ID=1405

grattismelinda.

Igår fikade jag med mellansyster och storasyster. Så nu är Filippa hemma, hurray. Har köpt ett linne och en kofta, båda i turkost, och ett halsband. Kanske lägger in en bild.

Melinda fyllde år i måndags. Grattis i efterskott. Så nu ska vi fira henne, i think. Ingen har ringt och berättat hur vi ska göra. Hum. Bortglömd.

Adjö.


update.

Blev fullt galen i den kam-liknande halsbandet. Måste köpas, tänkte jag för mig själv.

image178

punkt.

    
   
   
   bilder från gårdagen, ylva och agnes.

heythere.

Nu har Ylva och Bella vandrat hem till sig. Helt ensam hemma, hjälp. Vi hade hyrt film, kollat på Allt om min buske. Småkul film, men vissa repliker som är pinsamt roliga. Dock några nakenscener som Ylva gjorde uppror mot. Efter att folket gått hem tassar jag snabbt runt och tänder alla jäkla lampor i hushållet. Lagom paronoid. Punkt.

Sleep well cykelställ.

image155
ylva.
fotograf: agnes.

RSS 2.0