new haircut

Nu har jag äntligen kommit hem från allt snuskregn och höst. Idag har jag varit hos frisören och kortat av frillan en bit. Nämligen page, fast en aning ruffsigare. Det var nästan att jag fegade ut och ville springa snabbt där ifrån när hon klippte av mitt långa hår. Såklart fick jag en dusch på köpet och det är just då man känner sig som snyggast med sin slickade mittbenna frisyr, oh ja. Men till slut blev det som jag ville ha det, på pricken. Typ.

Före.
image328

efter.
image329


pic inlägg.

Detta är ett picture inlägg. En bild säger mer än tusen ord.
Punkt.

image325

image326

image327

look, a dammig groda.

Idag bjuder mamma och jag er på drama. 

Lugnt och stilla satte jag mig ner vid datorn och la mina fingrar på tangenterna. Innan jag hinner skriva några få rader hör jag mamma skrika. Jag springer och möter henne i hallen och frågar oroligt vad som hade skett. Det var så att när mamma städade bland skorna hoppade det en groda rakt mot henne ur pappas sko. Hon blev helt vettskrämd. Så jag sprang upp till övervåningen för att hämta en låda för att fånga den med. Och såklart kan jag ju inte missa att ta med mig kameran.
Ett gott minne 4 life.
 
image324
här är herr goda.

kräftskiva.

obs inlägget är en vecka gamal, glömt att publicera det.

Igår
var jag på kräftskiva hos Josefine. Oh det var trevligt. Där var dessutom Oliva som jag inte träffat på länge, (ljug! egentligen träffade jag henne på konfirmationen för två veckor sedan). Men dessvärre tog jag inte många bilder, min kamera la av direkt. Bl.a riktade vi ögonen på premiären av "Svensson, Svensson", småmysigt.
Kvällen slutade att Josefine, Cornelia och jag slockade i hennes rum.

Här och nu bjuder jag er på uppdrateringen från kanotresan. Varsågod.
Datorn är seg, lägger in mera bilder





hellobluelittletoe.

Med dålig uppdratering ska jag ändå passa på att berätta om måndagen. När jag äntligen hade tillfrisknat kunde jag vara med på idrotten efter fyra missade lektioner. Men tyvärr som i min tur råkade jag göra illa mig i mittentån. Vill dock inte förklara hela historiren eftersom den är rätt så pinsam. Jag skriver att jag slog i foten i omklädsrumet. Och ut kom jag haltande och fick hoppa över den här gången ytterligen. Nästa dag var tån helt blue. 

godnatt.

capsize drill.

Efter ett långt letande efter husnyckeln i mina dessa soppåsar kom jag äntligen hem från kanotresan. Det är nästan så att jag knappt kan skriva på höger hand. Jag har paddlat som en dåre, bara för att komma till värmen. Resultatet på den här resan är nästan bara negativt just nu i mitt huvud. Jag har ont i kroppen till topp till tå, och bara blivit mer sjukare. Och igår kväll bestämde Lotta och jag för att åka ut och paddla längre bort. Men innan vi åkte ett par meter bort började vi olyckligtvist luta ut samma håll och välte kanoten. Panik, skratt och tusen nålar av kylan. Och clever me hade jag dock inga extra byxor, istället fick jag ta på mig mina pyjamasbyxor med gunghästar på.

Uppdratering med bilder kommer snart. Men först till tv soffan och följa Ally Mcbean.
Jag kan inte låta bli att tycka om det för mycket.

image318

heyho.

Imorgon ska vi göra en liten klassresa. Så snart bar det iväg med kanoter och annat. Och med det ska vi även alla sova i ett stort militärtält. Så jag blir tvungen att försöka vara utan bloggen ett tag. På mitt huvud kommer det att sitta trettiotvå mössor och medtag ett bärbart element.  Men hey nu måste jag slita mig ifrån tagentbordet och påbörja min packning. Looking forward. Yes box.

Ah jag blir galen och sliter av  allt mitt hår.
Anledning: Jag har hicka.

image317

hej ångest hej.

Det bubblar bara mer och mer ångest över mig. Jag vill inte vara hemma här och glo. Och hjälper gör det sällan, jag blir bara sjukare för dag som går. Är det inte perfekt så säg.
Jag ska försöka att knugga bort mitt svarta ångestmoln med hjälp av skolböcker.

Idag har de orientering i skolan, så jag kan ju inte säga att jag missar något viktigt.

image316
hey twiggy hey.


höstvädret påverkar mig, del två.

För det här kommer jag hamna långt bak i skolan. Redan nu i veckan har jag två prov i fisbiologi, hjälp mig.
 Och plus är att vi ska ut med klassen och paddla kanot. Jag blir säkert sjuk tills dess. Blä, jag känner mig som en pessimistisk tjurtant. Det är bara på grund av regnet. När det regnar är jag sur. När det solar är jag glad, typ.

ett svart tjockt moln förföjer mig dagligen.

image315

p.s jag är på desperat behov att skaffa nya vänner på myspace.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=240828404

tack.

Var är mina sinen som smak och lukt? Tack vare detta virus som bor nu inom mig kan jag varken känna allt från doften av matos till smaken av nybakad äppelpaj. Tack höst tack tack. Tack förkyldning. Och ett åter stort tack till hösten. Tack.

only you patrick can cheer my up.

image314

höst väder påverkar mig.

 Jag förstår mig inte på mig själv. Jag ställde klockan på tio. Men istället vaknar jag upp åtta.
 Jag känner mig en aning sjukare idag, kan bropå det.
Hösten har smittad mig med sina bakterier.
Så just nu känner jag mig helt förstörd i kroppen, min ork är utplånad.
Och egentligen skulle jag åka in till stan med Ylva.
Får berätta om tragedin för henne.
Punkt.

image312image313
Pretty in pink.
Här bjuder jag er på två linnen från Topshop.
Oh. Vill ha er för mycket.

spirited away.

Gårdagens tittande var Spirited Away. Det är en japansk animerad film som handlar om Chihiro som tillsammans med sina föreldrar flyttar ut på landet. På vägen till familjens nya boplats stannar de vid en tunnel som de hamnar vid när Chihiros far försöker ta en genväg. Föräldrarna blir nyfiknta och vill se vad som är på andra sidan av tunneln och Chihiro följer motvilligt med. Men vad dem inte är medvetna om är att de vandrar in i andarnas värld.  Föräldrarna förvandlas till grisar när de sätter sig i mat de hittar i en by som tycks vara öde. Men med kopplingen med byn ligger det ett mystiskt badhus där andevarelser kommer på nätterna för att tvätta sig. Chirio tvingas ta jobb medan hon letar efter ett sätt att kunna förvandla sina glupska föräldrar till människor igen.
Ut av detta vill jag bara göra klart för er som inte har sett den till att se den! Den är ohyggligt bra och ett bra måste är att se den minst två(hundra) gånger.

Bild nummer tre är kolossalt underlig med små badande ankor. Men det är just det som gör filmer så bra. Tack vare sin underlighet.

image306

image307

image309

image308

ciao.

feeling sick today.

Här bjuder jag er på hosta och halsont. Idag känner jag mig ungefär som en mosad ärta.
Då tänker ni, "Vadå ärta?" Då svara jag, "Ja, en mosad sjuk ärta."

Blev väckt klockan halv tio av ett ringade på dörren. Och då mins jag pappa sa till mig att någon skulle komma och hämta en dator klockan tio. Men nu var det ju såhär, om jag inte ber om för mycket förtjänar denna halvtimme till sömn minsan. Host host, öppnar dörren, säger ett halft medvetet hej, lämnar datorn, säger ett halft medvetet hejdå.

Så nu har jag en helt-okej-sjuk-dag bara för mig själv. Har mest ägnat mig att tecknat och suttit framför dumburken. Jag ska snart gotta mig med en bit äppelpaj. Mumsfillibabba.

image300
allt vessande blev en helt ok bild.
image301
jag färglägger med mitt röda nagellack.

heyblogg.

Det var länge sen jag skrev. Men jag har varit upptagen med skolarbete, som min uppsats, boken om mig själv. Men nu ska jag slita mig ifrån den ett tag och ägna mig lite tid åt bloggen.

Jag mår oerhört dåligt idag. Hosta och halsen svider. Om jag mår så här imorgon med vägrar jag gå till skolan. Plus att vi har redovisning imorgon. Skit. Fast det är lika bra. När jag står framför klassen pratar jag bara snabbt med ingen ögonkontakt. Jag vill bara säga mitt och sätta mig ner vid min plats.

Björkens blad blir till höst. Jag vill ha tillbaka en bit av sommaren. Förläng den. Förläng den till år.


bilder från face hunter.

RSS 2.0