fantastique

Åh vilken helg, den har varit väldigt bra!

Var på hamnfestivalen

vi satt och lyssnade på musik där peter siepen var konfransie

siepen

melinda och ludwig

sen åkte vi hem till mig senare samma kväll. nästa dag låg vi i solen och lyssnade på musik nästan hela dagen!

sen blev det sushikväll!

Mitt alter ego


En födelsedagspresent till systern i förskott.

ossy


När jag äntligen fick mina solglasögon på posten så vågade jag inte prova dem på en gång. Var rädd för att jag skulle se ut som ossy osbourne. Jag kunde nästan höra hans röst medan jag noga betrakade solglasögonen. När jag till slut satte på mig dem tog jag genast av dem med detsamma. Usch, jag hade ju t.o.m likadant hår som honom! Men dem är dock väldigt fina att titta på och så var dem ju inte så värst dyra heller. Jag kan ju använda dem som accessoar och låta dem hänga på tröjkanten istället.

Kram

running



Igårkvällen var mycket bra! Blev film, musik och vansinnigt roliga filmklipp

Kram

sushi


Har ätit jättegod hemlagad sushi idag, mmm!

sumo


lördagen




Vi var på olivias skola igår där dom höll en marknad där dom sålde bl.a blommor, bakelser och sockervadd. Sedan gick vi till one way i trädgårn där vi lyssnade på lite musik medan vi satt på gräset och åt pastasallad. Jag får ju inte heller glömma bort att skriva att sara och jag körde sumobrottning haha. Jag vann otroligt nog, fast jag tror att den där sumodräkten som hjälpte till lite.
    Något som var lite konstig var när vi klättra upp i träd, så kom den fram några från indien och så något liknade "Can I take a picture?" och menade sara som fortfarande satt i trädet. Sen ville dom att jag skulle fota dom istället. Men i alla fall, kvällen blev jätte bra!

En lista

Hade du något smeknamn i skolan?
Agge och kringlan
Hur var du som barn? 
Jag var ett väldigt lugnt barn som hasade runt på rumpan och var mest borta i tankarna  
Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Jag älskar mina vänner så för mig kan kärlek också vara vänskap
Vad kan man leva utan?
Kalles kaviar med banansmak!
Vad skulle du göra med ett friår?
Jag skulle definitivt åka ut och resa, och försöka uppleva nya saker
Människor som gör dig enbart glad?
Mina vänner
Favorit tv-program?
Nip/tuck 
Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Nej jag tror inte att jag skulle passa in där. Fast det skulle faktiskt vara spännande att se vad dom gör i sitt kungahus.
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig såklart!
Vilka personer beundrar du?
Mina systrar
Vilket djur skulle du vilja vara?
En påfågel kanske, för att dom har så fina fjädrar.
Har du någon fobi?
Jag vet inte riktigt om jag har någon fobi direkt. Men något som jag verkligen avskyr att göra är när man ska bädda sängen. Man brukar ju alltid skaka täcket så att det ska hamna rätt. Just då sträcker det sig alltid en obehaglig ilning över hela armarna som sedan sträcker sig ända till magen!
Några spännande nyheter att berätta för oss?
JAA! Det har jag ju faktiskt. Pappa har mejlat till några släktingar i rom och frågade om jag var välkommen att bo hos dom några veckor. Dom svarade ja så jag ska kanske åka till ROM i sommar! Så på helt egen hand ska jag flyga ner dit och bo i deras lägenhet. Jag kanske också ska försöka att passa på att prata lite italienska med. Jag är så glad att jag spricker. Tänkt, äntligen ett sommarlov där jag faktiskt kommer att bli brun!!
Kan du sammanfatta mellan nu och då?
Nu är jag lycklig.  kändes allt ensamt även om man inte var helt ensam.
Använder du trasiga skor ibland?
Ja jag har ett par som har silvertejp som sula.
Favorit dofter?
Nytvättade lakan, tuschpennor, kaffe och nybakat

the fairest of the seasons


Så i min tristess zappar jag otroligt nog till färjan 2. Det är nog ett av det sorgligaste program jag sett. Men det känns rätt så bra att veta att det finns människor som faktiskt är lite mer bedrövligare än vad jag är just nu.
     Så till den här mannen, han ser ser ut att vara runt fyrtio år och ska vara den där "hårdrock killen", han har långt flottigt hår och en instoppad grön skjorta. Dessutom ber han sin tjejkompis att sminka honom samtidigt som han pratar om sin stora förtjusning för alice cooper. "Han sminkar ju sig också med svart eyeliner", säger mannen. Sedan borstar hon faktiskt håret på honom! 
   
  Jag ska aldrig åka på någon mer färja i mitt liv!

jasmin


Fikade (nähä?) med olivia och sara idag på wayne's, köpte jasmin te och åt glass.
Kram

one pure thought


i sommar ska jag gå med blommor i håret

bakom mina solglasögon


Dom här skulle jag gärna ha på mig hela sommaren. Men olyckligtvis måste jag betala runt fyra hundra kronor om jag så vill åt dom. Kan inte någon bara peta mig på axel och säga "Här har du dina solglasögon!" och sedan ge dom till mig.


maj



Så valborgsfirandet blev i stångån. Sara melinda och jag mötte upp diana och några. Typiskt nog kom vi försent till brasan men hann med att se några fyrverkerier. Om man bortser att min ena hand hade förfrusit och fötterna var helt iskalla så hade vi faktiskt kul!
    Sara och jag sov hos min mormor och morfar. Nästa dag så gick vi kort ner på stan där vi köpte jordgubbar och tog vi bussen hem. Årets första jordgubbe hade inte den där söta smaken som man mindes den, utan smakade mest tandkräm. Men det var ju egentligen rätt så förutsägbart eftersom vi borsta tänderna precis innan.
    Idag har jag dessutom badat med kläderna på!

RSS 2.0