expresso


Fikade med olivia och sara idag, åt scones och islatte. Blev också omringade av tjocka duvor som ville åt vår mat, tvi! Har även köpt till mig två finfina klänningar idag.

dior


Just nu sitter jag jag och sjunger moi je joue av brigette bardot! Miss dior chérie är just nu min favorit reklam. Jag får som en inpuls att inhandla fina kläningar och försöka se så där snygg ut. Jämt!

tinnitus i hjärtat


Ena dagen vaknar man upp i ett hotelrum i Berlin och den andra dagen är man hemma igen, känns så himla underligt. Men dagarna i Berlin har varit jätte kul! Hela staden stod faktiskt i blom med vackra jasminblommor som var lite överallt. Så, lite kort och gott om vad vi egenligen har gjort: Vi har åkt väldigt mycket buss, gått runt på stan, varit i Berlins domkyrka, ätit på hard rock café samma dag som ylva fyllde år också, blivit turistfotade av japaner, stått i kö i två timmar för att gå in i riksdagshuset och varit i konsentrationslägret i Saxenhausen. Som var lika ofattbart, hemskt, brutalt och skrämmande som förra året. Men resan kunde inte ha varit bättre, speciellt när man får vara med några av sina bästa vänner!

påsk i efterskott


Hur snygga påskbakelser gör inte jag?

part like waves


Jag är rätt så bra. Har precis gjort en rulltårta alldeles själv.

jag har ingen fantasi för tillfället


fin kväll med ylva och bella, satt vid badet med filtar. mys!


bonsoir


Kom på mig själv att det faktiskt är ett påsklov jag har, inte ett sommarlov.
     Men helgen har varit så himla bra! Först och främst så traskade jag på stan med sara och olivia. Sen åkte vi hem till mig vi bland annat såg på systrar i jeans, andra sommaren och badade i yacuzzin i två timmar och pratade om allt och ingenting. Sedan vid fyra blev det att sova och nästa dag så bestämde vi oss för att ta årets första dopp! Vi har det filmbevisat om ni inte tror oss. Endast fem grader i sjön där isen var nysmält. Vi skrek så högt av kyla att nästan hela samhället hörde oss! Kändes som tusen nålar över hela kroppen och färgresultatet blev röd.

i got nothing to worry about


Jag genomskådar deras tuffa image ganska lätt. Liksom, att hoppar bock och utföra någon slags dans passar inte så värst bra ihop med badboy looken kanske. Men för övrigt är peter, bjorn and john hur bra som helst!

RSS 2.0